Het gaat om kwaliteit en beleving

Oosters specialiteitenrestaurant Paradijs Uden blijft vernieuwen

Aan de rand van het centrum zit al meer dan 35 jaar Paradijs Uden, een gerenommeerde naam in de wijde omgeving. Onlangs is het à la carte-gedeelte van het Oosterse specialiteitenrestaurant volledig vernieuwd. “Mensen willen terug naar intiem, ze zijn het massale beu”, weet eigenaar Mang Cheng. Samen met zijn zus Pui, vrouw Meimei en moeder Sufa zet hij zich elke dag in om de gasten in de watten te leggen.

kwaliteit-en-belevingNaast à la carte, kunnen klanten bij Paradijs ook terecht voor het oriëntaals buffet of Japanse specialiteiten. “Het voordeel van deze opzet is dat onze gasten hun eigen tijd kunnen bepalen”, zegt Cheng. “Snel eten voor het sporten of juist uitgebreid tafelen en de hele avond genieten. Het pand is zo ingericht dat de verschillende restaurants geen last van elkaar hebben. Dat was eerst wel zo, maar dat hebben we veranderd tijdens de laatste verbouwing. Het à la carte-gedeelte is nu veel moderner en kleinschaliger. Mensen willen terug naar intiem, ze zijn het massale beu. De klant staat centraal, het gaat om kwaliteit en beleving.”

 

Heinde en ver

De ontwikkeling van het restaurant heeft de afgelopen 35 jaar niet stil gestaan. Cheng: “Wij luisteren naar onze klanten, we denken vanuit hun wensen. Zo waren mijn ouders een van de eersten met een culinair Chinese keuken voor een avondvullend diner. Anderen verklaarden hen voor gek. Toch werd het restaurant heel succesvol. Mensen kwamen van heinde en ver. Tevens waren wij de tweede in Nederland met een Japanse bakplaat.” Het restaurant staat altijd ter beschikking van de klant. “We zijn al meer dan tienduizend dagen aan een stuk geopend”, vertelt Cheng. “De mensen kunnen hier elke dag terecht. De meeste horeca gaat op feestdagen dicht, zoals Kerstmis, oudjaarsdag en nieuwjaarsdag. Wij zijn dan open. Het is voor ons heel gewoon, omdat we het iedere dag doen.” Paradijs Uden beschikt over bijna vijfhonderd zitplaatsen. Het Oosterse specialiteitenrestaurant is gevestigd aan de Prior van Milstraat 18 in Uden. Gasten kunnen elke dag terecht van 16 tot 22.30 uur. Op zaterdag, zondag en feestdagen gaat Paradijs al om 12 uur open. Voor reserveringen of meer informatie: 0413-266606 of www.paradijsuden.nl.