Tevreden klanten, dat is al 35 jaar onze drijfveer

Paradijs Uden is een begrip in Uden en omgeving. Het Oosterse specialiteitenrestaurant wordt al ruim 35 jaar met liefde en toewijding gerund door de familie Cheng. Een paar maanden geleden is het à la carte restaurant drastisch verbouwd. Niet om plaats te kunnen bieden aan meer klanten, want het aantal plaatsen is gedaald van 80 naar 60. Een onlogische stap? Volgens eigenaar Mang Cheng zeker niet. “Bij alles wat wij doen staan onze klanten centraal. Zo ook bij deze meest recente verbouwing.”

tevredenCheng kreeg namelijk van een aantal klanten klachten over de doorloop naar het achtergelegen buffetrestaurant. “Iedereen komt binnen via de centrale ingang. Om vanaf daar in het buffetgedeelte te komen, moet je door het à la carte restaurant. Dit gaf veel onrust. Vandaar dat wij het à la carte-gedeelte verbouwd hebben.”

Strak en modern
Nu dienen strakke meubelpanelen als scheidingswanden. Daardoor kunt u in een intieme sfeer van uw diner genieten. “We hebben 20 zitplaatsen in moeten leveren, maar de intieme en gezellige sfeer die er voor terug is gekomen, maakt veel goed”, vertelt Cheng enthousiast.
Bij het inrichten heeft de familie Cheng bewust gekozen voor een strakke en moderne insteek. “In onze branche wordt veel gekopieerd. Maar wij proberen innoverend en onderscheidend te zijn. Vandaar dat u het interieur wat u bij ons ziet niet snel terug zult vinden bij andere Chinese restaurants.”

365 dagen per jaar open
Het innoveren en onderscheiden zit er al vanaf het begin in bij Paradijs Uden. Zo was het restaurant 35 jaar geleden de eerste in de regio met een gespecialiseerde keuken. Ook bij de introductie van de Japanse bakplaat 20 jaar geleden was Paradijs Uden één van de eersten. “We luisteren naar onze klanten en passen onze dienstverlening daarop aan. Zo zijn we bijvoorbeeld ook altijd open, zelfs op kerstavond, oudjaarsavond en nieuwjaarsdag. Onze filosofie is: als u zin heeft in Chinees of Japans, dan moet u bij ons terecht kunnen!” legt Cheng uit.
Een ander voorbeeld hiervan is het Kinderspeelparadijs. “We hebben veel trouwe klanten met kinderen. Om de ouders ook een zorgeloos avondje uit te bezorgen, hebben we een aantal jaar geleden een speciale kinderhoek ingericht. De kinderen kunnen zich daar vermaken met speeltoestellen en in het weekend is er een oppasmeisje aanwezig. Ook houden we elke maand een kleurwedstrijd, waarbij leuke prijzen te winnen zijn.”

Volop keuze
Paradijs Uden biedt voor elk wat wils. “Ons buffetrestaurant is bij uitstek geschikt om op een ongedwongen manier te genieten van heerlijk Aziatisch eten. Ook kunt u kiezen voor ons Japanse teppanyaki-restaurant, waar u wordt verwend door de kok aan tafel. Wilt u liever thuis uw maaltijd nuttigen? Dan kunt u terecht in ons afhaalrestaurant, met de snelste service in de regio. Ten slotte heeft u in ons nieuwe à la carte-gedeelte een uitgebreide keuze uit Chinese, Kantonese en Indische gerechten.”

Kroon op het werk is het feit dat Paradijs Uden dit jaar in de top 20 van beste Chinese restaurants staat. “We hebben er niet bewust naartoe gewerkt en waren dus blij verrast. Uiteraard zijn we ontzettend trots op de uitverkiezing. Het geeft ons nieuwe energie om onze klanten de beste kwaliteit te blijven bieden!”