Paradijs bij beste twintig van NL

UDEN – Het oosters specialiteitenrestaurant Paradijs in Uden behoort tot de twintig beste Chinees-Indische restaurants van Nederland en is de nummer drie van Noord Brabant. Donderdagmorgen werd in Utrecht tijdens de Misset Horeca verkiezing HanTing in Den Haag tot beste Chinese Restaurant 2011 verkozen. Het Udense Paradijs kwam in deze verkiezing tot verrassing van directeur Mang Cheng uit op een hoge plaats.

Het was de tweede editie van de Misset Horeca Chinese Restaurant Top 100. HanTing scoorde het beste op de beoordeelde aspecten gastvrijheid, verzorging en culinair. Restaurants in Eindhoven zijn de nummers een en twee van Brabant. Een team mystery guests heeft alle onderzochte restaurant op de criteria beoordeeld. Daarnaast is de Top-5 bezocht door drie onafhankelijke juryleden. Het Paradijs heeft twee keer een anoniem jurylid op bezoek gehad en die gaf een 9 gemiddeld.

Er zijn in Nederland 2200 oosterse restaurants en voor deze verkiezing waren 180 aanmeldingen. Het Paradijs deed voor het eerst mee. Mang Cheng: “Het is een kroon op ons werk en het is de inspanning van ons allemaal. Mijn moeder begon 35 jaar geleden in Uden en 25 jaar geleden werden wij in het blad Panorama tot de beste 100 uitgeroepen. Maar dat is al lang geleden.

Wij waren het eerste in Nederland met de verandering van aangepaste chinese keuken tot authentieke traditionele keuken. Mijn moeder bewaakt tot op de dag van vandaag de kwaliteit en staat nog steeds in de keuken. We zijn heel gelukkig met deze uitslag.”

Bron Kliknieuws

misset_thumb