Restaurant Paradijs deels gerestyled

UDEN – Oosters specialiteitenrestaurant Paradijs in Uden heeft een gedeelte van het restaurant geheel vernieuwd. Het gaat om het gedeelte waar de gasten à la carte kunnen eten. Hier heeft de familie Cheng gezellige, intieme plekken gecreëerd met bijzonder sfeervolle meubelen, vloerbedekking, lampen en andere accessoires.

“Ik was eerst huiverig om de vernieuwingen door te voeren”, bekent Mang Cheng. “We draaien erg goed en je weet niet of dat na veranderingen nog zo is. Maar we hebben er geen spijt van. Het is echt mooi geworden en onze gasten zijn ook zonder uitzondering erg enthousiast.” De familie Cheng staat er om bekend dat ze hun eigen koers volgen met Paradijs en dat doen ze met succes. Het restaurant behoort tot de top 20 van beste Chinese restaurants in Nederland. “We volgen geen trends. We proberen naar klanten te luisteren en daar op in te spelen. Vandaar ook deze restyling. Mensen die à la carte eten willen wat meer intimiteit. Door met mooie schotten te werken worden ze niet gestoord door wagentjes met afwas of de gasten van het buffetgedeelte. De eethoeken zijn nu echt gezellig en intiem. Zelfs van andere Chinese restaurants komen ze foto’s maken van ons nieuwe interieur. We hebben bewust gekozen voor hout- en natuurtinten. Het is compleet anders en toch nog typisch Chinees. De nieuwe banken zitten erg comfortabel. De gasten hebben van de verbouwing amper iets gemerkt. Die is snel en geruisloos verlopen”, aldus Mang Cheng.

Mang is blij met de positieve reacties. “Die geven je adrenaline. Dat was jaren geleden ook toen we het nieuwe buffetgedeelte aanbouwden, dat zeven dagen per week open is. Dat is ook goed aangeslagen. Kijk, we zitten hier al veertig jaar. We hebben nooit gekke dingen gedaan en proberen steeds alles terug in de zaak te steken. Dan kun je eens leuk investeren in een nieuw interieur.”